Najskuplji mobilni telefoni

Za sve ljubitelje mobilnih telefona napravili smo listu najskupljih telefona na svetu. Ovde ćete imati priliku da pogledate od kakvih su materijala ovi luksuzni telefoni napravljeni, po čemu su specifični, kakav je njihov dizajn i koje su njihove tehničke mogućnosti. Primetićete da je spoljašnji izgled ono što je kod njih u prvom planu, dok su njihove funkcije slabije a kod nekih modela i prilično zastarele. Ali na kraju krajeva, to i nije toliko bitno ukoliko pričamo o telefonima koji su ukrašeni dijamantima i zlatom, i čije cene iznose milione dolara. Pa da pogledamo koji su to najskuplji primerci.

kuca cajnik

1. Goldvish "Le million"

Najskuplji mobilni telefon na svetu je upravo “Le Million“, predstavnik specijalne kolekcije Illusion, čuvene kompanije Goldvish. Iz njegovog naziva možete da pretpostavite koliko ovo remek-delo od telefona košta.

2. Vertu Signature Cobra

Ovaj telefon, ne samo da ima titulu drugog po redu najskupljeg telefona na svetu, nego se za njega kaže da je i jedan od najružnijih telefona koji se nalazi na tržištu.

kriva kuca

3. Sony Ericsson Black Diamond

“Crni dijamant” je verovatno najskuplji telefon koji je poznati brend Sony Ericsson izbacio na tržište.

kockasta kuca

4. Vertu Diamond

„Dijamant“ telefon, proizvođača Vertu, je još jedan u nizu skupocenih telefona za koje se može reći da su samo po tome interesantni, jer su njihove tehničke specifikacije veoma loše i deluju zastarelo.

5. Motorola V220 Special Edition

Ovaj telefon je dizajnirao poznati Austrijski dizajner Peter Aloisson koji je došao na ideju da u svoje umetničke i stručne ruke uzme sasvim običnu motorolu na preklapanje, i da od nje napravi luksuzno remek-delo.

6. Gold Edition Nokia 8800 Phone

Za sve one koji su ljubitelji Nokia telefona , predstavljamo jednu ekskluzivnu varijantu koja će se verovatno mnogima dopasti.

7. Mobiado Professional EM (wood)

Sada ćemo vam predstaviti telefon koji je specifičan po tome što je nije ukrašen dijamantima ali je zato ukrašen drvetom.

8. Bang & Olufsen (Samsung) Serene

Zahvaljujući saradnji između dve velike kompanije kao što su Bang & Olufsen i Samsung, nastao je mobilni telefon veoma čudnog dizajna, kakav verovatno niste imali priliku da vidite do sad.

9. Lamborghini 8800 Sirocco from Nokia

Ukoliko već posedujete automobil marke Lamborghini zašto onda ne biste imali i telefon koji je urađen na temu ovog prestižnog sportskog automobila?

10. Gresso Luxury Phone

“Luksuzni telefon” je još jedan skupoceni telefon čiji je proizvođač, u ovom slučaju, kompanija Gresso čije se sedište nalazi u Rusiji.

Content for class "bottomBanner" Goes HereContent for class "bottomBanner" Goes HerebottomBanner" Goes HereContent for class "bottomBanner" Goes HerebottomBanner" Goes HereContent for class "bottomBanner" Goes HerebottomBanner" Goes HereContent for class "bottomBanner" Goes HerebottomBanner" Goes HereContent for class "bottomBanner" Goes HerebottomBanner" Goes HereContent for class "bottomBanner" Goes HerebottomBanner" Goes HereContent for class "bottomBanner" Goes HerebottomBanner" Goes HereContent for class "bottomBanner" Goes HerebottomBanner" Goes HereContent for class "bottomBanner" Goes Here